کار با نرم افزار پارمیس را چگونه ارزیابی می کنید؟

آسان - 33.6%
نسبتا آسان - 31.3%
سخت - 22.7%
نسبتا سخت - 12.4%
اين نظرسنجي به پايان رسيده است on: 05 ژانویه 2018 - 10:05

نمایندگی فروش

باشگاه مشتریان پارمیس

فناوری اطلاعات پارمیس میزبان شما در یازدهمین نمایشگاه کالا و تجهیزات فروشگاهی

10 دی 1396     |      آخرین بار تغییر یافته چهارشنبه, 13 دی 1396 15:26

کلیپ دعوتنامه بازدید از غرفه پارمیس در نمایشگاه تجهیزات فروشگاهی

شرکت فناوری اطلاعات پارمیس، تولید کننده نرم افزارهای حسابداری و مالی برای کسب و کارهای فروشگاهی، تولیدی، بازرگانی، خدماتی و ... با ابعاد کوچک و متوسط می باشد که از سال 1383 در این حوزه به صورت حرفه ای فعالیت میکند و طیف وسیعی از نرم افزارهای مالی را برای کسب و کارهای مختلف تولید نموده است.

پارمیس با اندیشه ارائه خدمات شایسته به تمامی مشتریان و رفع نیاز حسابداری اقشار مختلف کسب و کارها، علی الخصوص اصناف فروشگاهی، امسال در یازدهمین نمایشگاه بین المللی کالا، خدمات، تجهیزات فروشگاهی و فروشگاه های زنجیره ای حضور دارد تا ضمن معرفی جدیدترین امکانات نسخه های نرم افزار حسابداری پارمیس، از تازه ترین محصولات خود در حوزه نرم افزارهای مالی و حسابداری فروشگاهی نیز رونمایی کند.

این نمایشگاه که از روز سه شنبه 12 دیماه لغایت جمعه 15 دیماه 1396 از ساعت 9 الی 17 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران، میزبان بازدیدکنندگان گرامی می باشد، با هدف گرد هم آوردن فعالان این صنعت شکل گرفته است تا در فضای نمایشگاهی، تمامی این شرکت ها بتوانند محصولات و دستاوردهای خود را در معرض نمایش قرار دهند.

مدیر عامل شرکت فناوری اطلاعات پارمیس در اینباره میگوید: "امسال در این نمایشگاه با محصولات جدید خود حضور خواهیم داشت تا با عرضه جدیدترین دستاوردهای خود در حوزه نرم افزارهای فروشگاهی، بتوانیم از نزدیک مشتریان خود را ملاقات کنیم و بر اساس نیازمندی های کسب و کارها، توانمندی و امکانات نرم افزارهای خود را به مشتریان محترم معرفی کنیم تا محصولات پارمیس بتواند به عنوان بهترین، مقرون به صرفه ترین و کاربردی ترین نرم افزار در میان اصناف مختلف شناخته شود و بتوانیم به مشتریان گرامی خود خدمات ارزنده و شایسته ای را ارائه دهیم."

منتظر دیدار شما عزیزان در یازدهمین نمایشگاه بین المللی کالا، خدمات، تجهیزات فروشگاهی و فروشگاه های زنجیره ای هستیم. وعده دیدار ما 12 لغایت 15 دیماه 96 از ساعت 9 الی 17 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران، سالن 35 غرفه 10 (پارمیس)

خبر ویژه » رونمایی از تغییرات نرم افزار حسابداری پارمیس 11 در یازدهمین نمایشگاه تجهیزات فروشگاهی

موشن گرافیک معرفی تغییرات کاربردی پارمیس 11

تجهیزات صندوق فروشگاهی

اگر میخواهید در طول روز میزان فروشتان را به حداکثر برسانید و در زمان خود و مشتریانتان صرفه جویی کنید؛ سیستم پوز فروشگاهی ارزان ترین، سریع ترین و به صرفه ترین ابزار برای اینکار است...  سخت افزارهای صندوق فروشگاهی

غرفه پارمیس در یازدهمین نمایشگاه تجهیزات فروشگاهی

اشتراک گذاری:
موارد مرتبط
ارسال نظر

نام شما*:
ایمیل*:
نظر*:
توجه * : نظر شما بعد از تایید مدیریت در سایت نمایش داده خواهد شد
نظرات
  • لینک نظر
    Edris Farajpoor 16 دی 1396

بسيار عالى دستتان درد نكنه سپاسگزارم

• لینک نظر
    علیرضا جمشیدی 13 دی 1396

اینجانب باحسابداریهای زیادی کار انجام دادهام ولی باحسابداری پارمیس اندروید کار کردم بسیار آن است

خبرنامه
خبرنامه پارمیس
با عضویت در خبرنامه آخرین اخبار و اطلاعیه های پارمیس را در ایمیل خود دریافت نمایید.

افتخارات پارمیس

جوایز و افتخارات پارمیس