کار با نرم افزار پارمیس را چگونه ارزیابی می کنید؟

آسان - 33.6%
نسبتا آسان - 31.3%
سخت - 22.7%
نسبتا سخت - 12.4%
اين نظرسنجي به پايان رسيده است on: 05 ژانویه 2018 - 10:05

نمایندگی فروش

باشگاه مشتریان پارمیس

با معرفی پارمیس همراه به دوستانتان امتیاز کسب کنید و از قابلیت های جدید این اپلیکیشن لذت ببرید

30 فروردين 1397     |      آخرین بار تغییر یافته سه شنبه, 04 ارديبهشت 1397 10:17

براساس آخرین خبرهای منتشر شده توسط روابط عمومی شرکت فناوری اطلاعات پارمیس، نسخه جدید اپلیکیشن حسابداری شخصی پارمیس همراه، قرار است که با تغییرات ساختاری منتشر شود؛ که یکی از این تغییرات مهم افزوده شدن بخشی با نام کسب امتیاز می باشد که نشاندهنده میزان امتیاز کاربران است. همراه ما باشید تا در ادامه خبر درباره این قابلیت جدید بیشتر توضیح دهیم...

پارمیس همراه، اپلیکیشن حسابداری شخصی و خانوادگی روی تلفن های همراه و دستگاه های هوشمند اندرویدی و iOS می باشد که تاکنون با نسخه های مختلفی که منتشر کرده، امکانات کاربردی زیادی را درون برنامه گنجانده است، که انجام امور حسابداری شخصی و خانوادگی را به سادگی برای تمامی افراد امکان پذیر میکند.

برخی از امکاناتی که تاکنون در پارمیس همراه وجود داشته است از جمله ثبت هزینه و درآمدها، ثبت وام، ثبت چک های بانکی، مدیریت حساب ها و پیامک های بانکی، بودجه بندی هزینه و درآمدها، ثبت فعالیت ها، انواع گزارش گیری ها و ... می باشد. برای مشاهده تمامی امکانات پارمیس همراه و دانلود برنامه به اینجا مراجعه کنید.

گفتنی است که در نسخه جدید پارمیس همراه قرار است که با توجه به درخواست های بیشمار کاربران، با استفاده از فناوری Cloud یا فضای ابری، به صورت خودکار از اطلاعات کاربران فایل های پشتیبان تهیه شود و این فایلها در سرورهای پارمیس به صورت امن نگهداری می شوند تا در صورت بروز هرگونه مشکل اعم از پاک شدن اطلاعات، از بین رفتن داده ها و سرقت گوشی، کاربران گرامی بتوانند این اطلاعات را بازیابی کنند. برای مشاهده جزئیات بیشتر این خبر به اینجا مراجعه کنید.

علاوه بر موارد گفته شده یکی دیگر از تغییرات اساسی پارمیس همراه در نسخه جدید، امکان کسب امتیاز می باشد. این ویژگی بدین صورت عمل میکند که شما به ازای معرفی برنامه به دوستان یا از طریق روش های دیگر، امتیاز مشخصی کسب میکنید. در نهایت امتیازهای کسب شده برای استفاده از امکانات برنامه مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

نرم افزار حسابداری پارمیس همراه

ممکن است بسیاری از کاربرانی که هم اکنون از پارمیس همراه استفاده میکنند این سوال برایشان پیش بیاید که آیا استفاده از برنامه همچنان رایگان خواهد بود یا خیر؟

کاربران قدیمی پارمیس همراه که قبل از انتشار نسخه جدید، برنامه را نصب و ثبت نام خود را تکمیل نمایند، میتوانند از تمام امکاناتی که تاکنون در پارمیس همراه منتشر شده است به صورت رایگان استفاده نمایند و تنها در صورتی نیازمند کسب امتیاز هستند که در نسخه های بعدی برنامه امکانات جدیدی اضافه شود، لذا در اینصورت برای استفاده از این امکانات جدید باید امتیاز لازم برای فعال سازی آنها را کسب کنند.

در واقع امکانات پایه به صورت نامحدود برای کاربران سابق فعال خواهد بود و امکانات جدید نیازمند کسب امتیاز هستند. اما با پیوستن اعضای جدید به جمع کاربران پارمیس همراه، بخش هایی از برنامه فعال خواهد بود و برای استفاده از سایر بخش ها نیازمند کسب امتیاز خواهند بود.

فرآیند کسب امتیاز چگونه است؟

برای کسب امتیاز شما میتوانید از روش های مختلفی استفاده کنید از جمله

-          ثبت نام با معرف

-          ثبت نام بدون معرف

-          معرفی نرم افزار به دیگران

-          و ...

پس از کسب امتیاز کافی، این امتیازها برای فعال کردن بخش های مختلف برنامه مانند پشتیبان گیری آنلاین و سایر امکانات جدیدتر مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

نرم افزار حسابداری پارمیس همراهنرم افزار حسابداری پارمیس همراه

کسب امتیاز چه مزیتی دارد؟

علاوه بر فعالسازی امکانات برنامه، یکی دیگر از مواردی که کسب امتیاز در آن تاثیر گذار خواهد بود، سطح بندی کاربران می باشد. شما با کسب امتیاز در پارمیس همراه، به عنوان یک کاربر سطح بندی خواهید شد و امتیازهای کسب شده توسط شما تعیین کننده سطح کاربری شما در میان سایر کاربران خواهد بود. ضمن اینکه براساس این رده بندی میتوانید از امکانات یا خدمات خاصی که پارمیس ارائه می کند به صورت ویژه نیز استفاده نمایید که اخبار مرتبط با این مزیت را به مراتب از طریق کانال های اطلاع رسانی پارمیس همراه در اختیار کاربران گرامی قرار خواهیم داد.

نرم افزار حسابداری پارمیس همراه

امیدواریم که شما کاربران عزیز همچون گذشته ما را از نظرات خود آگاه سازید تا در راستای هرچه بهتر شدن اپلیکیشن از پیشنهادات شما همراهان عزیز پارمیس بهره مند شویم.

برای دنبال کردن جدیدترین اخبار درباره پارمیس همراه کانال تلگرام @ParmisMobile را دنبال کنید.

اشتراک گذاری:
موارد مرتبط
ارسال نظر

نام شما*:
ایمیل*:
نظر*:
توجه * : نظر شما بعد از تایید مدیریت در سایت نمایش داده خواهد شد
نظرات
    محمدعلی شیرین‌بلاغی 12 ارديبهشت 1397

با سلام ، قبل از هر چیزی باید تشکر کنم از اپ بسیار خوبتون ، اپ‌های مختلفی دیدم اما پارکیس یک سر و گردن بالاتر از بقیه بوده ، حتی اگه شما اپ همراه رو با امکانات بیشتر و با دریافت هزینه هم ارائه بدید بنده حاظرم بابتش هر مبلغی باشه پرداخت ، جسارتا تنها نقدی که شخصا دارم به پارمیس همراه اینه که ؛ اپ و به خصوص صفحه اصلی اون خیلی شلوغ و گیج‌کننده هست و اگه کمی ساده‌تر میبود خیلی بهتر میشد، با عرض پوزش بابت جسارت بنده .
    نکته بعدی اینه که چه قدر خوب میشد پیامکهای بانکها در سیستم عاملهای ios قابل دریافت میشد چون واقعا بعضی مواقع به هر دلیلی نمیشه تراکنش دستی ثبت کرد در برنامه.
    باز هم از شما سپاسگذارم

کارشناس 08 ارديبهشت 1397

پاسخ کارشناس به علی اسماعیلی »

با سلام و احترام
    ممنون از توضیحات کاملتون. حتماً پیشنهادتون به واحد فنی منتقل میشه.
    با تشکر

علی اسماعیلی 08 ارديبهشت 1397

باسلام
    من مدت زیادی نیست از برنامه خوبتون استفاده می کنم.
    ولی چون ممکنه کاربر چندین حساب بانکی داشته باشه اگه امکان ثبت اسم برای هر حساب وجود داشته باشه بهتر کاربر می تونه حساب ها رو پیدا کنه
    من فقط ۴ حساب بانک ملی و حساب های دیگه هم دارم که هر کدام مربوط به یه سری خرجهای روزانه میشه
    مثلا
    حساب خرج فروشگاه
    حساب خرج کارگاه
    تنخواه شریک
    حساب خرج خودم
    حساب تنخواه کارگاه

نیما نویدی 03 ارديبهشت 1397

با سلام
    ضمن تشکر از برنامه خوبتون من مدت هاست که از برنامه شما استفاده می کنم و انصافا در این ضمینه در بین تمامی برنامه تک هست و بی نظیر و ضمنا آپدیت ترین برنامه می باشد سوالی که داشتم این هست که آیا مشکلات و پیشنهاداتی که در این مدت شده در ورژن جدید اعمال خواهد شد ؟
    از جمله پشتیبانی از آیفون X که نمایش به شکل درست باشه ؟

ممنون و متشکرم

کارشناس 03 ارديبهشت 1397

پاسخ کارشناس به مهدی فیلی »

با سلام و احترام
    ممنون از اینکه پیشنهادتون رو به ما اعلام کردید. نظرتون به واحد فنی منتقل میشه حتماً.
    با تشکر

مهدی فیلی 03 ارديبهشت 1397

خبرنامه پارمیس
با عضویت در خبرنامه آخرین اخبار و اطلاعیه های پارمیس را در ایمیل خود دریافت نمایید.

افتخارات پارمیس

جوایز و افتخارات پارمیس